Poëtisch overnachten in WZC Minnewater met Lara Taveire en Marieke De Maré

23 oktober 2024

Tijdens het prachtige programma van The Dead Ladies Show Marathon van KAAP in het Concertgebouw kan je op 10 november poëtisch overnachten in de neogotische kapel van WZC Minnewater. Dit onder de vleugels van Lara Taveirne ('Wolf', 'Pluto'...), Marieke De Maré ('Bult' en 'Ik ga naar de schapen), en cellist Jasmijn Lootens.

Stadsschrijvers Lara Taveirne en Marieke De Maré begeleiden je na de eerste dag van The Dead Ladies Show Marathon (zondag 10 november) op een korte (zo'n 650 meter), betoverende wandeling van het Concertgebouw naar het WZC Minnewater. Ze wiegen je in slaap met hun wervelende poëzie, waken over je dromen, en wekken je met nieuwe inspirerende verzen op de klanken van de cello, bespeeld door Jasmijn Lootens.

's Morgens wordt het ontbijt verzorgd door De Broodsmid, zodat je de dag goed kunt beginnen. Na het ontbijt wandel je samen terug naar het Concertgebouw voor de tweede dag van dit evenement. Deze marathon biedt niet alleen een unieke kans om te genieten van fascinerende verhalen en prachtige muziek, maar ook om deel te nemen aan een gemeenschappelijke ervaring die literatuur, kunst en geschiedenis op een bijzondere manier samenbrengt.

Of je nu een fervent liefhebber bent van geschiedenis en literatuur, of gewoon op zoek bent naar een unieke culturele ervaring, de Dead Ladies Show Night in Brugge belooft een onvergetelijke beleving te worden.

Praktisch

  • Vergeet niet om zelf je slaapmat en slaapzak mee te brengen.
  • In de Minnewatersite is er een gedeelde verwarmde slaapzaal (neogotische kapel) voorzien. Er is geen douche aanwezig, maar je kan wel een douche nemen in het Concertgebouw.